Huwelijk Sabine & Pieter
- Knokke-Heist -


West-vlaanderen meets duitsland x nicaraguaBegin maart kreeg ik een superfijn mailtje van Pieter & Sabine. Zo eentje waar je hele dag leuker door wordt.
“We houden van de warmte die je foto's uitstralen. Je kan de emoties van het moment voelen. De mensen lijken zich op hun gemak te voelen en echt te amuseren, zodat het niet lijkt dat ze aan het poseren zijn. (…)” Om dan af te sluiten met: “Hopelijk ga je niet naar Rock Werchter en ben je op zaterdag 29 juni 2019 nog vrij + heb je zin om dan mooie foto's te komen nemen!”
En ja hoor. Geluk voor beiden partijen want: 29/06 was één van mijn laatste vrije zaterdagen.

Het werd, zoals ze het zelf beschreven, een easy-going multi-cultureel feest. En wat voor één! 950 foto’s leverde ik af. Wat absoluut niet van mijn gewoonte is, maar ik kon gewoon niet verder selecteren. Zo veel lekker eten, zo veel geweldige dansmoves, zo veel gelach & geschater, zo veel liefde… Wauw. Daar aast vierden ze ook op een prachtige locatie: de tuin van Pieter’s ouders. Midden in de velden van Westkapelle.

Een dag waarop twee culturen & tradities prachtig met elkaar vermengd werden. Links een foodtruck met heerlijke garnaalkroketten & fishburgers, rechts eentje met zalige taco’s & nacho’s. Een perfecte combinatie, die dan weer doorgespoeld werd met Brugse Zot en/of straffe koffie.

Voor mij twee toppunten van de avond: het stuk slagen van de piñata’s & het borden-gooien. Alle gasten mochten namelijk een soort ‘voucher’ schrijven op een eetbord, een dienst die ze het koppel cadeau zouden doen. Sabine moest deze borden dan over een doek gooien, in de hoop dat Pieter ze zou vangen. Elk ‘gevangen’ bord, werd een geldige voucher. Hoe dat juist in z’n werk ging bekijk je hieronder zelf maar. ;-)