recensies

boudoirfotografie-boudoirfotograaf-boudoirfoto-lisa-helsen-photography-herentals-kempen-fotograaf

Sarah - Mommy&me én boudoir

Ik ben Lisa heel toevallig beginnen volgen op Instagram. Haar stijl trok me enorm aan. Voor moederdag deed ik mezelf een fotoshoot cadeau ! Ik wou al lang een herinnering aan de innige tijd samen met mijn zoon als alleenstaande mama. Ik was heel benieuwd naar de shoot. Marcel is 3 en een echte jongen. Hij staat graag in de schijnwerpers en dat was direct duidelijk. Geen innige knuffels maar hij begon wild op het bed te springen, of op zijn mama 😅. Oh, wat ben ik blij dat Lisa zo rustig en geduldig bleef, dat was ik al helemaal niet meer. Toch genoot ik ervan, want het was zoals het moest zijn. Het resultaat van de shoot was overdonderend. Zooooo mooi... ontroerend ook als je ons verhaal kent. Ik ben Lisa enorm dankbaar dat ze me deze herinnering gaf. Ook familie was ontroerd bij het zien van de foto's. 

Een weekje later heb ik de stap gezet om ook eens iets volledig voor mezelf te doen. Ik kwam langs bij Lisa op een boudoir shoot. Bij Lisa kan je volledig jezelf zijn, ze gaf me zoveel zelfvertrouwen ! Ik genoot van de shoot, en ook het resultaat mocht er zijn. Ik ben stiekem wel fier ! Mijn zelfvertrouwen kreeg in het verleden een flinke deuk, maar hier werken we aan, en deze shoot gaf me een enorme boost ! 

Dankjewel Lisa voor die superleuke uren in je studio. Ik kreeg er een vriendin bij ! ❤️

 
gezinsfotografie-gezinsfoto-lopke-kristof-herentals-gezinsfotograaf

Lopke - gezin (september 2019)

Ik volg Lisa al een tijdje, en altijd dolenthousiast over haar beelden! Na wat overtuigingskracht voor de hubby zijn we helemaal vanuit Westouter tot bij Lisa gegaan. En wat ben ik mezelf, maar vooral Lisa dankbaar voor de fantastische beelden! Tot nog eens! 😍😗

 
huwelijksfotografie-voortkapel-noorderwijk-herentals-huwelijksfotograaf-antwerpen-lisa-helsen

Karen & sam - huwelijk (juni 2019)

Lisa weet als geen ander waar ze mee bezig is. Ook al heb je bijvoorbeeld nog maar weinig "shootervaring". Ze kan elk detail mooi verwerken. Al de foto's zijn dan ook super mooi! Ook stelt ze je direct op je gemak. Topfotograaf en super lieve dame!!! Een echte aanrader!!!

 
zwangerschapsfotografie herentals olen geel herenthout vorselaar lisa helsen photography zwangerschapsfoto zwangerschap zwanger

Anouk - zwangerschap (juni 2019)

Super lieve, spontane meid en superleuke en mooie foto's die heel snel klaar zijn.
Helemaal niets te klagen, super goede service!

 
Moederdag Amber - by Lisa Helsen-33.jpg

Amber - moederdag (mei 2019)

Lisa legde voor mij al enkele keren de mooiste periodes uit mijn leven vast. Ze fotografeerde al meermaals mijn 3 kindjes en af en toe ging ik zelf mee op de foto. Lisa is een fotografe met een ongelofelijk talent, ze is gedreven en gefocust, met oog voor detail. En ze heeft engelengeduld als het om kleine kindjes gaat. (of onwennige moeders die 10x hun kapsel willen goed leggen. 😛) 
Elke keer ben ik weer verrast door de foto's die ze maakt. Ze weet iedereen op hun best vast te leggen en haar foto's spreken echt. Hoe ze het doet is me een raadsel. Lieve Lisa, mag ik ajb nog heel veel mooie momenten door jou laten vastleggen?

 
mommy-and-me-melissa-herentals.jpg

Melissa - mommy&me (maart 2019)

Wat een engelengeduld en wat een prachtige foto's, als mama sta je vaak meer achter je fototoestel dan samen mee op de foto met je kids. Een echte aanrader om dit bij Lisa te laten vastleggen, super erg bedankt ik ben ongelooflijk blij met de foto's ❤️

 
mommy-and-me-lien-gielen-herentals-studio-lisa-helsen-photography

Lien - Mommy&me (maart 2019)

Ik kreeg van mijn mama een super leuke borstvoedingsshoot cadeau bij Lisa! Wat was ik blij! Ik ben samen met mij dochtertje een beetje zenuwachtig naar daar gereden. Maar al snel voelde ik me bij Lisa heel op mijn gemak. En ons Mies was super nieuwsgierig 😅 soms een beetje te 🤦‍♀️🤣 Lisa is super rustig en geduldig, ze neemt haar tijd wat ik heel erg fijn vind! Super tevreden dus! En dan de foto's! Al heel snel kreeg ik een eerste teaser, mijn mond viel open! Zo een mooie foto ❤️ ik had er op haar Facebook en website al veel super mooie zien passeren maar had nooit durven denken dat die van ons ook zo mooi zouden worden! Maar toch was het waar! En dan een paar dagen later de hele fotoreeks in onze inbox. Samen met mijn partner bekeken en veel meer dan waaawww, oooohhh, zie die,..... Is er niet gezegd. Vol verbazing keken we verder naar de fotoreeks. Ik ben mijn mama super dankbaar voor deze mooie verjaardagscadeau en Lisa voor de super mooie foto's 😍 we komen zeker nog eens terug 😊😘

 

Sharon - Mommy&Me (februari 2019)

Mijn dochter Ellis is een spring int veld! “Veel spring, weinig veld” lachten Lisa en ik tijdens de shoot. En zelfs DAT is een understatement ;-). Ik weet zelf hoe moeilijk het is mijn enorm actief meisje vast te leggen op foto en eerlijk?
Ik dacht ECHT dat ik met een 5 tal beelden al héééééél blij mocht zijn. 

Nu… Al bij al hebben zowel Ellis als ik enorm genoten van de shoot (Lisa vooral gezweet denk ik), toen ik de beelden ontving van Lisa viel mijn mond open (ik overdrijf niet! Ik zit hier nog altijd een beetje zo :o) . Zoveel moois!
De liefde spat ervan af en stiekem schrok ik ervan hoe goed ik overkwam op beeld. Hopla, zelfvertrouwen weer een beetje opgekrikt! Kan niet slecht zijn ;-)

Dankjewel Lisa! Deze worden eeuwig gekoesterd <3

 

Elien - zwangerschap (januari 2019)

Wat een leuke fotoshoot! Lisa zorgde ervoor dat we ons meteen op ons gemak voelden en dat alles vlotjes verliep! Het was niet enkel een aangename fotoshoot, maar ook een heerlijke wandeling door de natuur met een gezellig babbel! Super blij met het resultaat, ons mag je zeker terug verwachten wanneer ons boeleke geboren is voor een newbornshoot!

 

Jana & Joeri - Huwelijk (januari 2019)

Waar moeten we beginnen... onze grote dag is prachtig vereeuwigd door Lisa.
De foto's zijn zeer professioneel, spontaan en oh zo subtiel getrokken. Het was een plezier om met Lisa te werken, in 20 cm sneeuw waar uitschuiven bij te pas kwam trotseerde we de Ardennen, iets om nooit te vergeten!
Dankje Lisa voor alles, we kijken er naar uit om opnieuw beroep te kunnen doen op jouw diensten, misschien wel voor het eerste kindje? ;-)!

 

Kimberly - Zwangerschap (Januari 2019)

We hebben een fijne tijd gehad tijdens de fotoshoot. Bij het bekijken van het resultaat
was ik erg tevreden, de foto's zijn helemaal hoe we zijn. Een echte aanrader!

 

Rozalie - Sitter (november 2018)

Topfotograaf! Dankjewel Lisa voor de super mooie foto’s van Olivia!

 

Hannelore - Familie (oktober 2018)

Een familieshoot om mama in de bloemetjes te zetten, een top idee! Na puzzelen voor een datum waarop iedereen kon gingen we op zoek naar de passende fotograaf. Al snel kwamen we uit bij Lisa. Match made in heaven. Want eerlijk, petje af. Ze slaagde er in om in onze chaos - 'o nee ik pak niet op foto' - proberen een beetje fatsoenlijk op de foto te staan terwijl er een bende onnozel staat te doen voor u - toch iedereen vast te leggen! Het resultaat was meer dan wat we verwacht hadden en Lisa stelde zowel groot als klein op hun gemak! Ze paste perfect bij onze bende en wij kijken al uit naar een volgende keer!

 

Annick - Huwelijk (september 2018)

Superlieve meid die onze bruiloft compleet maakte!

 

Gitte - moederdag shoot ( augustus 2018)

Wat een mooi resultaat! Ook onze 2 jonges waren al snel op hun gemak bij Lisa...
en dat merk je ook aan de foto's!

 

Stephanie - moederdag (augustus 2018)

Super gewoon!
Aangenaam-ontspannen-professioneel- vriendelijk-.....

 

Lieze - Zwangerschap (Juni 2018)

Een toffe madam, die je met een leuke babbel op je gemak doet voelen en zo prachtige foto’s maakt
met oog voor detail en een mooie achtergrond!

 
 

Emelie - huwelijk (juni 2018)

Wij zijn super tevreden van Lisa!
Ze stelde ons helemaal gerust tijdens onze fotoshoot en ze is een heel aangenaam persoon.
Ze kwam ook met leuke ideeën en de foto's zien er geweldig uit. Als we ooit nog een fotograaf nodig hebben
weten we waar we moeten zijn!

 
 

Sofie - moederdag (mei 2018)

Lisa is een enorm getalenteerde fotograaf die de mooiste kanten in de mensen naar boven kan halen.
Alle foto’s die ze maakte zijn stuk voor stuk meer dan geslaagd. Als ik prachtige foto’s nodig heb, dan weet ik
waar ik moet zijn.

 

Kim - moederdag shoot (mei 2018)

Ik deed vandaag met mijn zoontje de Moederdag-fotoshoot. Ik was dan ook verrast toen ik net
de foto's in preview ontving. Wat zijn ze mooi! En naast het prachtig afgeleverde werk van foto's,
is Lisa ook nog eens een zeer aangename fotograaf in omgang. Dankjewel!!

 

Nele - communie (april 2018)

Wat zijn we blij dat we Lisa tegen zijn gekomen in onze zoektocht naar een fotograaf voor de communie
van onze dochter! Prachtige foto's,super vriendelijke meid!
Én ze heeft zo een groot hart , want naast haar "gewone" werk als fotograaf vertelde ze ook heel gepassioneerd
over haar werk bij "boven de wolken".

 

lorraine - zwangerschap (januari 2018)

Lisa is een jonge topfotografe waar je je erg snel bij op je gemak voelt. Ze maakt supermooie foto's
en heeft een zeer creatieve kijk op zaken. Ze brengt leuke ideeën aan en ze doet haar werk duidelijk
met volle passie en overgave! Boeken maar als je op zoek bent naar kwaliteit!